O DA, OVO JE SVE ŠTO TREBATE: 3 sastojka i 3 koraka za pravi, pravcati kajmak


Odličan recept za kajmak kojem nitko neće moći odoljeti.
Mekani i kremasti kajmak, jelo je kojem se teško može odoljeti. No, pravi kajmak, onaj koji se služi uz ćevape te brojna druga jela, teško je nabaviti. Zato vam donosimo odličnu kućnu verziju pripreme ovoga ukusnog namaza.

Potrebno vam je:

– sto grama maslaca
– sto grama feta sira
– sto grama kiselog vrhnja



Priprema:
Pjenasto izmutite maslac, dodajte mu usitnjeni feta sir i kiselo vrhnje te opet sve promiješajte. I to je to. Dobili ste ukusan kajmak kojemu po želji možete dodati malo soli, ali i pokoju žlicu slatkog vrhnja.

Kajmak poslužite uz ćevape, namažite na kruh ili jednostavno jedite onako kako vam najviše odgovara.



Izvor: dnevno.hr
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar