Sastojci:
Sastojci za 2 osobe
-3 jajeta
-6 punih jušnih žlica brašna
-3dcl mlijeka
-malo soli
Priprema:
Pećnicu zagrijati na najjači stupanj /225-250 C/
Tepsiju dobro pomastiti/ulje ili mast/
U posudu staviti brašno , jaja, mlijekoi sol i mikserom izmutiti.
Izvaditi tepsiju iz pećnice i na nju izliti smjesu /priliko izlijevanja smjese na masnoću, ista mora”cvrčati”/
Tepsiju vratiti u pećnicu i peći na dosta visokoj temperaturi /oko 200 C /.
Peći 15-20 minuta.
Najbolje je prekontrolirati i razlijevak je pečen kada se puno nadigao i dobio lijepu tamnu boju od pečenja.
Posluživanje.
Izvaditi iz pećnice i vruće izrezati i jesti sa onim što se ima / pekmez, med, vrhnje, nutela../
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Sastojci za 2 osobe
-3 jajeta
-6 punih jušnih žlica brašna
-3dcl mlijeka
-malo soli
Priprema:
Pećnicu zagrijati na najjači stupanj /225-250 C/
Tepsiju dobro pomastiti/ulje ili mast/
U posudu staviti brašno , jaja, mlijekoi sol i mikserom izmutiti.
Izvaditi tepsiju iz pećnice i na nju izliti smjesu /priliko izlijevanja smjese na masnoću, ista mora”cvrčati”/
Tepsiju vratiti u pećnicu i peći na dosta visokoj temperaturi /oko 200 C /.
Peći 15-20 minuta.
Najbolje je prekontrolirati i razlijevak je pečen kada se puno nadigao i dobio lijepu tamnu boju od pečenja.
Posluživanje.
Izvaditi iz pećnice i vruće izrezati i jesti sa onim što se ima / pekmez, med, vrhnje, nutela../
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar