PUNJENI ŠARENI KRUH


Potrebno:

        1 kruh francuz
        kuhana jaja (ja stavim 2-3)
        nasjeckani kiseli krastavci (pola tegle)
        šunka nasjeckana (oko 20 dag)
        50 dag svježeg sira
        vrećica majoneze
        limenka kukuruza
        sol po potrebi


Priprema:

    Kruh francuz prerezati po pola i izdubiti.
    U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati jo sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.
    Kuhana jaja, krastavce i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati u sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
    Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanja (može i večer prije).
    Rezati prije posluživanja.

    Ovakav punjeni kruh možete poslužiti kao male zalogaje uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a možete ga i iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru

Izvor:  recipeci.com 

Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar