SASTOJCI
500 gr kupovne jufke
1 mladi sir 300-400 gr
2 jaja
prstohvat soli
ulje
PRIPREMA
sir i jaja pomijesati u jednu zdjelu i posoliti
jufku izrezati na trokutove
dobivenom smjesom posuti jufku (trokutove)
urolati od veceg prema manjem dijelu da bi ispale kao kiflice
na platu staviti tavu i odredjenu kolicinu ulja ( npr.kao za krofne)
prziti rolnice dok ne porumene
izvaditi na tanjir i servirati
prednost ovog recepta je sto ne treba cekati da se ohlade(nema kada jer se pojedu dok su vruce)
PRIJATNO
500 gr kupovne jufke
1 mladi sir 300-400 gr
2 jaja
prstohvat soli
ulje
PRIPREMA
sir i jaja pomijesati u jednu zdjelu i posoliti
jufku izrezati na trokutove
dobivenom smjesom posuti jufku (trokutove)
urolati od veceg prema manjem dijelu da bi ispale kao kiflice
na platu staviti tavu i odredjenu kolicinu ulja ( npr.kao za krofne)
prziti rolnice dok ne porumene
izvaditi na tanjir i servirati
prednost ovog recepta je sto ne treba cekati da se ohlade(nema kada jer se pojedu dok su vruce)
PRIJATNO
Nema komentara:
Objavi komentar