Jednostavan a kreativan slatkiš najbolji je razlog da na jedan dan zaboravite na dijetu.. VIDEO!!


Svi se slažu u jednom - ovaj jednostavan a kreativan slatkiš najbolji je razlog da na jedan dan zaboravite na dijetu.

Zaboravite na mafine, klasične torte i sitne kolače - poslužite gostima ovakvu poslasticu i sigurno ćete ostaviti sjajan utisak. Međutim, mi imamo još bolju ideju: jednostavno napravite ove kolače, i onda ih sami pojedite!



Radi se u super jednstavnom receptu, a rezultat zvuči ovako: čokoladna čaša puna čokoladnog krema, prelivena tečnom čokoladom i uklrašena sa čokoladnom kuglicom.Naime, najbolja stvar sa ovim slatkišem je u tome što se pravi neverovatno jednostavno i veoma neobično. Za početak će vam trebati činija topljene čokolade i mali baloni.

Umočite svaki balon do pola u čokoladu, malo ga izvrtite po činiji i lagano izvadite.Zatim ga izvadite i odmah, dok je čokolada još vlažna, pospite sitno seckanim lešnicima.

Ostavite balon sa sve čokoaldom da se dobro ohladi i da se čokolada stegne, a zatim probušite balone i lagano ih odvojite od čokolade. I dobili ste savršenu čokoladnu čašu.

Ne, ne možete odmah da je pojedete.

Prvo je napunite filom (koji se, inače, pravio tako što pomešate šlag i čokoladni namaz i za to vam je potrebno pet minuta).

Na kraju sve prelijte čokoladnim kremom i ukrasite čokoladnom kuglicom.

E, sad možete da je pojedete!





http://malakuhinjica.blogspot.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar