Proljetna salata


Vrijeme pripreme
do 45 min

zahtjevnost
Srednje

Sastojci
BROJ PORCIJA
5+

    5 kom     kuhano jaje
    3 žlica    majoneza
    sol
    papar
    curry
    muškatni oraščić
    paprika u prahu
    1 kom    paprika, zelena
    1 kom    celer, korijen
    5 kom    krastavci, kiseli
    1 kom    čili papričica
    1 žličica    kopar
    2 žlica    senf
    0.5 šalica    majoneza
    2 žlica    jogurt (3.2% masti)
    1 žlica    kapari
    1 žlica    peršin, list
    1 žlica    vlasac ( listovi)
    papar
    sol

  Priprema

Dodajte im majonezu i dobro izmiješajte ta začinite solju, paprom i jedan dio curryjem, a drugi muškatnim oraščićem i mljevenom crvenom paprikom.

2 Dodajte im majonezu i dobro izmiješajte ta začinite solju, paprom i jedan dio curryjem, a drugi muškatni m oraščićem i mljevenom crvenom paprikom.

3 Pomoću vrećice za ukrašavanje nadjenite jaja.

4 Celer nasjeckajte na trakice. Papriku narežite na kockice. Kisele krastavce sitno nasjeckajte te pomiješajte s celerom i paprikom.

5 Dodajte kapare, nasjeckani kopar, senf, majonezu i jogurt te posolite i popaprite.

6 Sve dobro izmiješajte, začinite i poslužite uz punjena jaja.
Izvor: Uskrsna kuharica 24sata

Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar