Izvana su hrskave, dok su iznutra mekane i sočne. Mogu se pripremiti sa šunkom ili od ostataka pečene piletine.
Sastojci:
Nadjev:
- 200 g
- šunka, mršava
- 200 g
- gouda punomasni
Smjesa za paniranje:
- pšenično brašno, bijelo
- 2 kom jaja
- jaje kokošje
- krušne mrvice
Sastojci:
Nadjev:
- 200 g
- šunka, mršava
- 200 g
- gouda punomasni
Smjesa za paniranje:
- pšenično brašno, bijelo
- 2 kom jaja
- jaje kokošje
- krušne mrvice
Priprema
Pripremite klasične palačinke. Na svaku palačinku stavite krišku šunke i krišku sira. Palačinku zamotajte kao sarmu tako da krajeve zataknete u nju.
Tako zamotane palačinke uvaljajte u brašno zatim u jaja i na kraju u krušne mrvice.
Pržite ih u dubokom ulju i okrećite ih kako bi dobile lijepu zlatnu boju. Gotove palačinke stavite na kuhinjski papir da upije višak ulja. Poslužite uz umak po želji.
Poslužite uz umak po želji.
Pripremite klasične palačinke. Na svaku palačinku stavite krišku šunke i krišku sira. Palačinku zamotajte kao sarmu tako da krajeve zataknete u nju.
Tako zamotane palačinke uvaljajte u brašno zatim u jaja i na kraju u krušne mrvice.
Pržite ih u dubokom ulju i okrećite ih kako bi dobile lijepu zlatnu boju. Gotove palačinke stavite na kuhinjski papir da upije višak ulja. Poslužite uz umak po želji.
Poslužite uz umak po želji.
Nema komentara:
Objavi komentar